Kulcsszavak: webfejlesztés, weblap-, weboldal készítés, szoftver fejlesztés, keresőoptimalizálás, ügyviteli program, számlázó, könyvelő, alkalmazás, szoftver, körlevél küldés, rendszerfelügyelet, Debrecen

Gyorsmenü

... ami a jövőt illeti
Kérjen árajánlatot a varázsló segítségével! Weboldal készítés, ügyviteli szoftver, rendszerfelügyelet

Webfejlesztés és weboldal készítés egyedi igények szerint

Amennyiben Önnek új alkalmazásokra, funkciókra van szüksége, úgy természetesen azt igényeinek megfelelően elkészítjük.

 

DPS tartalomkezelő

Rendszereink alapja, ez az első lehetséges lépés az internetes megjelenésre. Könnyedén létrehozható vele bemutatkozó oldal, melynek célja az internetes jelenlét. Általában a cég elérhetőségeit, szolgáltatásának leírását tartalmazza. Bármelyik modullal kiegészíthető.

 • Korlátlan számú oldal létrehozható
 • Szerkeszthető a menürendszer és az összes oldal
 • Beépített FTP könyvtárkezeléssel rendelkezik
 • 'Keresés a portálon'  funkció
 • Automatikus indexelés a google adatbázisba

Webáruház

A cég termékeinek bemutatását és internetes értékesítését segíti elő. A bemutatkozó oldalon felül magába foglalja az online katalógust, mellyel termékeit tudja bemutatni az interneten, továbbá a megrendeléshez szükséges "kosár" is a rendszer része. Számos funkcióval kiegészíthető az oldal.

 • Tartalmazza az Online katalógus modult
 • Nyilvántartja a vevőket
 • Nyilvántartja a megrendeléseket
 • Megjelenít értékesítési statisztikákat

Kérje árajánlatunkat az Online Ajánlatkérő Varászló segítségével!


Weblap modulok, funkciók

Nyelvi változatok modul

Lehetővé teszi, hogy az oldal több nyelven is megjelenjen. A látogató választhatja ki a számára megfelelő nyelvet.
A nyelvi változatnak nem kell tükörfordításnak lennie, hanem inkább felfogható egy új weboldalnak, ami akár megegyezhet az alapnyelven létrehozott szerkezettel, vagy akár eltérő szerkezetű is lehet.

Online katalógus modul

 • Korlátlan számú kategória létrehozása
 • Termékek nyilvántartása (akár cikkszám és/vagy vonalkód szerint)
 • Gyártók nyilvántartása
 • Termékkereső
 • Kiemelt termékek és akciós termékek kezelése

Termékeinek online bemutatását teszi lehetővé katalógus szerűen. A bemutatott termékek a látogatók egyszerűen böngészhetik. Tetszőleges számú kategória és termék vihető fel képpel, termék leírással.

Ajánlatkérő modul

Lehetővé teszi az érdeklődők számára az árajánlatkérést egy űrlapon keresztül. A kért ajánlatot a rendszer e-mailben visszaigazolja az árajánlatkérőnek és értesíti Önt az új árajánlatkérésről.

Hírlevél modul

Látogatói feliratkozhatnak hírlevél fogadásra. Hírlevelek küldhetők rendszeresen a feliratkozott látogatók részére, melyben informálhatja Őket például aktuális akciókról, hírekről. Ezzel a költséghatékony módszerrel folyamatosan tarthatja a kapcsolatot ügyfeleivel.

Kapcsolódó szolgáltatásunk a "mailer" hírlevélküldő rendszerünk, mellyel időzített levél, statisztika és sok egyéb extra is igénybe vehető.

Aktuális híreink modul

Aktuális hírei ki vannak emelve minden oldalon. Néhány "hírmorzsa" a legfrissebb híreiből egy rövid kivonattal (egy mondat) a tartalomból.

Kép- és videógaléria

Témák szerinti csoportba rendezheti képeit, videóit. Az egyes képeket elláthatja kapcsolódó információkkal (kép címe, kép leírása, szerző).

Hozzászólások modul

A regisztrált látogatók hozzászólhatnak a tartalomhoz, elmondhatják véleményüket róla. A modul tartalmazza a regisztrációs űrlapot és a bejelentkező űrlapot. A hozzászólás megjelenítéséhez engedélyezni kell azt, hogy ne kerülhessen fel az oldalra oda nem illő vélemény. Egyúttal moderálni is lehet az adott véleményt.

Szavazások modul

A látogatók véleményét, visszajelzéseit méri feltehető kérdésekre. A feltett kérdésekre előre meghatározott válaszok alapján választhatnak a felhasználók, melynek eredménye azonnal megtekinthető az oldalon.

Csak tagoknak modul

A "csak tagoknak" bejelölt tartalmú oldalakhoz csak a regisztrált felhasználók férhetnek hozzá. A modul tartalmazza a regisztrációs űrlapot és a bejelentkező űrlapot. A regisztráció nem automatikus hozzáférést jelent, hanem Ön dönti el kinek engedélyezi a védett tartalomhoz való hozzáférést.

Banner, bannercsere modul

Oldalain figyelemfelkeltő reklámot tud elhelyezni. Az oldal bármely részén elhelyezhető, illetve több reklám esetén a sorrend is meghatározható. Több típusú megoldással is feltölthető a (kép, iFrame, flash) reklámblokk. Az egyes reklámok időzíthetők, így Ön határozza meg mikortól meddig jelenjen meg oldalán az adott reklám.

magus_1.png Kérje árajánlatunkat az Online Ajánlatkérő Varászló segítségével!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel és technikai támogatás » E-mail cím: info@dualp.hu
» Telefon: 06 (70) 450 23 94
» Online kapcsolatfelvétel

Ha kapcsolatba szeretne lépni velünk, vagy árajánlatot szeretne kérni kérem írjon vagy hívjon minket bizalommal!

Webszolgáltatás

Professzionális webszolgáltató partnerünk a Dataglobe Hosting.

Minden igyényt kielégítő hosting megoldások kedvező áron!

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional Valid XHTML 1.0 Transitional