Kulcsszavak: webfejlesztés, weblap-, weboldal készítés, szoftver fejlesztés, keresőoptimalizálás, ügyviteli program, számlázó, könyvelő, alkalmazás, szoftver, körlevél küldés, rendszerfelügyelet, Debrecen

Gyorsmenü

... ami a jövőt illeti
Kérjen árajánlatot a varázsló segítségével! Weboldal készítés, ügyviteli szoftver, rendszerfelügyelet

eGondozó - Egészségügyi nyilvántartó

A szoftver tartalmazza az összes funkciót, mely szükséges egy sikeres csoportos ellátás és gondozás gördülékeny működtetéséhez, valamint lehetőséget biztosít az új alkalmazottaknak is az egyszerű használatra egészen az új paciensek felvételétől, az összes fontos adat rögzítésére, a leletek csatolására, az esetleges riasztások teljes körű naplózására és tartalmaz minden olyan funkciót, mely fontos lehet akár egyedi igényeket is figyelembe véve. Letisztult grafikájának köszönhetően könnyedén átlátható az összes folyamat!

A szoftver fejlesztése során az egyszerű és gyors kezelhetőséget, valamint a könnyű átláthatóságot tartottuk szem előtt, így a kevésbé gyakorlott számítógép felhasználók is megbizonyosodhatnak róla hogy használata rendkívül egyszerű, és kedvet kapnak a megszerzett tudás bővítésére is!

A szoftver megkönnyíti az orvosok és ápolók munkáját, ezzel segíti  a sikeres működést, hiszen hol lehetne nagyobb feladata az embernek, amikor gyorsan és hatékonyan kell elemezni és döntéseket hozni valaki állapota felöl.
Továbbá oktatószoftverként is eredményesen alkalmazható! Gyors és pontos információkat szerezhetünk az egyes ápoltakról, és az oktatás során mindenféle lelettel és információval komplett diagnózisokat készíttethetünk a diákokkal.

Jelenleg is több helyszínen tervezzük a szoftver működtetését, valamint tervezzük bevezetni az egyedi működési sajátosságokat is, melyeket igyekeztünk beépíteni, fejleszteni a programba, így akár az Ön igényeihez is tudjuk igazítani a rendszert, hogy az a lehető legjobban illeszkedjen a napi munkához.

A program folyamatos fejlesztés alatt áll, ezért nagyon fontos számunkra az Ön/Önök észrevételei, ötletei és javaslatai! Az új funkciókon, illetve frissítéseken keresztül a felhasznált előnyökről, újdonságokról rendszeres tájékoztatást biztosítunk.

Egészségügy

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel és technikai támogatás » E-mail cím: info@dualp.hu
» Telefon: 06 (70) 450 23 94
» Online kapcsolatfelvétel

Ha kapcsolatba szeretne lépni velünk, vagy árajánlatot szeretne kérni kérem írjon vagy hívjon minket bizalommal!

Webszolgáltatás

Professzionális webszolgáltató partnerünk a Dataglobe Hosting.

Minden igyényt kielégítő hosting megoldások kedvező áron!

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional Valid XHTML 1.0 Transitional