Kulcsszavak: webfejlesztés, weblap-, weboldal készítés, szoftver fejlesztés, keresőoptimalizálás, ügyviteli program, számlázó, könyvelő, alkalmazás, szoftver, körlevél küldés, rendszerfelügyelet, Debrecen

Gyorsmenü

... ami a jövőt illeti
Kérjen árajánlatot a varázsló segítségével! Weboldal készítés, ügyviteli szoftver, rendszerfelügyelet

eRendező

Ez a szoftver szorosan kapcsolódik a Gondozó szoftverhez, mely szoftver tartalmazza az összes funkciót, mely szükséges egy sikeres csoportos ellátás és gondozás gördülékeny működtetéséhez, valamint lehetőséget biztosít az új alkalmazottaknak is az egyszerű használatra egészen az új paciensek felvételétől, az összes fontos adat rögzítésére, a leletek csatolására, az esetleges riasztások teljes körű naplózására és tartalmaz minden olyan funkciót, mely fontos lehet akár egyedi igényeket is figyelembe véve.

Letisztult grafikájának köszönhetően könnyedén átlátható az összes folyamat! Jelen szoftver kiegészítője az alap szoftvernek, mely rendszer esetében pontosan dokumentálhatjuk a gondozottak eseményeit, és levelezési lehetőséget is kínál számukra.

Ez nem egy önálló szoftver, csakis a két rendszer közös működése lehet sikeres. A célja hogy, az adminon keresztül felvett egyesi információk, kategóriákba sorolva, megjeleníthetőek egyénileg és csoportosan.

Egészségügy

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel és technikai támogatás » E-mail cím: info@dualp.hu
» Telefon: 06 (70) 450 23 94
» Online kapcsolatfelvétel

Ha kapcsolatba szeretne lépni velünk, vagy árajánlatot szeretne kérni kérem írjon vagy hívjon minket bizalommal!

Webszolgáltatás

Professzionális webszolgáltató partnerünk a Dataglobe Hosting.

Minden igyényt kielégítő hosting megoldások kedvező áron!

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional Valid XHTML 1.0 Transitional